Inzameling door wijnverkoop

We verkopen tijdens de wintermaanden van 2022-2023 twee fantastisch mooie wijnen en een waanzinnige champagne.

Het Wijnhuis Oosterend verzorgt de transactie waarna de gehele opbrengst ten goede komt aan het goede doel. De Tafelaars hebben samen met Het Wijnhuis onontdekte vloeibare juweeltjes gevonden en die vlijmscherp in kunnen kopen.

De opbrengst is bestemd voor de aankoop van speciale elektrische duofietsen voor de bewoners van Het Huis van Tante Jans. Het huis van tante Jans bestaat uit 10 zorgwoningen bestemd voor texelse bewoners met dementie. Vandaar uit word er 24 uur professionele (liefdevolle) zorg verleend.

Over het Huis van Tante Jans

Miranda en Jolanda zijn in 2018 samen met Woontij een project gestart voor tien individuele zorgwoningen op Texel bestemd voor mensen met dementie.

24-uurs professionele zorg

De woningen zijn gesitueerd rondom Het huis van Tante Jans in een eigen buurtje in het buurtskap de Tuunen.

De bewoner huurt de woning van Woontij, wij zijn verantwoordelijk voor 24-uurs professionele zorg voor de bewoners. De gemeenschappelijke centrale woning biedt allerlei voorzieningen, waaronder een keuken en een eet-/ huiskamer, waar de dementerende zich geborgen kan voelen en waar de mantelzorger onder het genot van een kop koffie zijn of haar verhaal kwijt kan.

In het huis van Tante Jans is het comfortabel, prettig en veilig. – Kleinschaligheid – Met liefde & respect – Ons kent ons – Samen blijven bij partner – Zelfstandig wonen – Altijd zorg beschikbaar

Website: hethuisvantantejans.nl