charter!

De Tafelronde op Texel zal op 7 oktober 2023 formeel onderdeel worden van de Nederlandsche Tafelronde en daarmee ook van Round Table International. Een eerste verjaardag die gevierd gaat worden! 

8 okt. 2023

CHARTER? 
Een knap feest, lekker korte plechtigheden, niet te duur, prima eten, fantastische locatie, wadlopen, oesters jagen en -eten en voor wie durft ook Parachutespringen en met Cessna’s vliegen.

Je kunt het dit weekeinde zo mooi maken als je wilt of durft. Vrouw en kids zullen je Tafelaarschap opeens door heel andere ogen zien en je dankbaar zijn voor je lidmaatschap. Neem ze mee voor een weekend Texel!

OF JE MAAKT ER WEEKEND MET JE TAFEL VAN
Is je Tafel nog op zoek naar een mooie weekend activiteit? Haak dan aan bij de Charter met de elementen waar jullie bij willen zijn en doe verder je eigen ding op het eiland. Het is Texel, daar kan bijna alles. Vooral bij een Tafel evenement.

Texel heeft er zin in!

PROGRAMMA

De details worden nog uitgewerkt, maar de grote lijnen zijn wel bekend. Die lees je hier.

Vrijdag

WELKOM!
De Texelse aspirant Tafelaars en het Hoofdbestuur eten en drinken met hun partners op een mooie locatie op het eiland. Hoogstwaarschijnlijk met uitzicht op zee. Ongedwongen en informeel.

Iedereen die wil aanhaken is welkom, voor het eten of alleen een borrel. Vrouw,  kids en viervoeter mee? Allemaal welkom.

Je van te voren aanmelden garandeert een stoel aan een Tafel. Niet aanmelden is ook prima, misschien moet je het dan alleen doen met een barkruk. Deze avond is alles voor eigen rekening. Maak het zo gek of rustig als je zelf wilt.

Zaterdag

CHARTER 
Vroeg in de middag vinden de formele handelingen plaats op een idyllische locatie op het eiland. Na afloop is er natuurlijk o.a. bier en bitterballen. 

DINER 
Een eilanddiner op onze favoriete locatie. Prima eten, vermaak en goed gezelschap. Wat wil je nog meer?

FEEST 
We vinden het zelf het mooist als Tafelen ongemerkt en zachtjes uit de hand loopt en je voor je het doorhebt midden in een feestje staat. We denken dat onze gasten dat ook wel kunnen waarderen. 

Zondag

De Zondag kun je helemaal naar wens invullen. We organiseren een paar activiteiten waar je op kunt inschrijven. 

WADLOPEN / OESTERS JAGEN 
Op pad door de prut van de drooggevallen waddenzeebodem. Begeleid door een expert die evenveel weet van de biologie als van gastronomie. De oesters eten we ter plaatse op.

PARACHUTESPRINGEN 
Als het weer geschikt is om veilig uit een vliegtuig te springen dan kun je mee de lucht in! Mooier wordt het niet: op 4 km. hoogte de ervaring van je leven meemaken. 

VLIEGEN 
Is parachutespringen je te gek maar wil je Texel wel van haar allermooiste kant zien, ga dan mee met een van de rondvluchten boven het eiland en het wad. Misschien vliegt een van de nieuwbakken Texelse Tafelaars je zelf wel.

IETS HEEL ANDERS 
Wil je iets heel anders doen met je Tafel of je gezin? Voel je vrij. Als je wilt dat we je helpen iets te organiseren; laat het even weten. Grote kans dat een van ons een lokale connectie heeft met de mensen die je uitje uitvoeren.

KOSTEN indicatie

De details worden nog uitgewerkt, de prijzen zullen daarna bekend zijn. Wat al wél bekend is dat we de kosten zo laag mogelijk zullen houden. 

Charter only
+/- €25,-
Met deze optie ben je bij de Charter zelf en de receptie daarna.
Ceremonie
Receptie
Charter+Diner
+/- €85,-
Met deze optie ben je bij de charter, eet je mee en kun je de laatste boot (van het eiland af) nog halen.
Ceremonie
Receptie
Diner
Diner+Feest
+/- €110,-
Met deze optie ben je bij de feestelijkheden. Zorg wel dat je een accommodatie hebt geregeld.
Diner
Feest
Charter+Diner+Feest
+/- €135,-
Met deze optie ben je overal bij. Zorg wel dat je een accommodatie hebt geregeld.
Ceremonie
Receptie
Diner
Feest

overnachting

Het mooiste is het natuurlijk als je op het eiland overnacht voor één of twee nachten. Vrijdag arriveren en zondag weer uitchecken is optimaal. Dan ben je overal bij en beleef je waarschijnlijk een van de leukste weekenden van het jaar bij ons. Waar je overnacht is natuurlijk aan jezelf, maar onderstaande opties kunnen we aanbevelen.

Op het eiland zijn meerdere groepsaccommodaties, waanzinnig veel vakantiehuizen en natuurlijk ook hotels en een budget hostel. Wees er wel snel bij, accommodatie op Texel is vaak al relatief vroeg uitverkocht.

Stayokay Hostel

Modern hostel met kamers voor 2 t/m 6 personen.

Texel.net

Boekingswebsite voor alle accommodaties van het eiland

early bird lottery

We verloten een Tandem Skydive van 13.000ft bij Paracentrum Texel onder de eerste 50 aanmeldingen. Als we al vroeg een goed beeld hebben van voldoende aanmeldingen dan wordt het voor ons een stuk makkelijker om het een legendarisch weekend te maken.